Vi inviterer høgskole- og universitetstudenter til Rosa Sløyfe-kampen

I samarbeid med Norsk Tipping inviterer vi alle studenter som tar høyere utdanning i distriktet til Rosa Sløyfe-kampen mot Kristiansund.

Annonse:

Kampspsonsor Norsk Tipping ønsker mange folk på Rosa Sløyfe-kampen og går inn for å gi alle studenter som tar høyere utdanning i distriktet knallpris på billetter. For kun 50,- kan du som student se eliteseriefotball i kampen mellom HamKam - Kristiansund 27.oktober kl.17.00.

- Norsk Tipping ønsker studenter i lokalmiljøet velkommen på kamp for å oppleve norsk fotball og HamKam fra tribuneplass. Fotball er aller best på stadion og vi ønsker at studenter skal få den muligheten gjennom vårt samarbeid med HamKam. En fotballkamp er et hyggelig avbrekk i en ellers travel studiehverdag og her kan vi sammen med HamKam gi studentene en god kampopplevelse på Briskeby, sier Thomas Johansen, rådgiver samfunnsansvar, sponsor og event.

Kommersiell leder i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari er glad for at Norsk Tipping trår til for studentene.

- Vi er veldig glade for at vår samarbeidspartner og draktsponsor Norsk Tipping går inn og gjør det mulig for voksne studenter å komme på eliteseriekamp for kun 50kr. Det er ikke alle som har muligheten til å unne seg å betale for idrett i studietiden, sier kommersiell leder Mehran Amundsen-Ansari.

Vi kommer til å sende ut informasjon om fremgangsmåte til hver enkelt skole. Du må ha studentbevis for å komme inn med denne billetten.

Norsk Tipping vil også spandere gratis kaffe ved fremvisning av studentbevis på universitet/høyskole.

 

Annonse fra Eliteserien: