Scoringer: 1-0 Auklend 14`, 2-0 Kvia-Egeskog 45`, 3-0 Auklend 76`

Dommer: Sigurd Smehus Kringstad, Valder, IL - Fotball

Gult kort: Nicholas D'Agostino (Viking)

Rødt kort: Ingen

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg - Luc Mares, Fredrik Sjølstad (Moses Mawa 81`), John Olav Norheim (Arne Ødegård 60`) - Vidar Ari Jónsson, Gard Simenstad, William Kurtovic (Brynjar Bjarnason 59`), Kristian Lønstad Onsrud (Oliver Kjærgaard 68`), Vegard Kongsro - Henrik Udahl (Pål Kirkevold 68`), Niklas Ødegård.

--------------------------------

Viking startet dagens kamp med mye ballinnehav, og fikk betalt etter et kvarters spill da Sondre Auklend banket inn 1-0 med et godt direkteskudd fra hjørnet av sekstenmeteren. HamKam tok mer over spillet etter målet, og hadde også noen gode muligheter ved Gard Simenstad.

Like før hvilen kom kampens andre scoring da Simen Kvia-Egeskog fikk drømmetreff og banket ballen oppe i krysset. To fulltreffere var forskjellen på lagene halvveis.

Det var en vanskelig oppgave for Michelsens menn da lagene entret banen i den andre omgangen. Lønstad Onsrud var nære da han ble servert av Udahl i Vikings sekstenmeter, men skuddet gikk rett på Gunnarsson i Viking-målet.

Etter 76 minutter punkterte hjemmelaget kampen da Auklend satte inn sitt andre for dagen etter et godt angrep. Jonsson var nære på med et godt skudd på tampen av kampen, men Gunnarsson reddet forsøket mesterlig.

Det ble ikke flere mål, og dermed endte oppgjøret 3-0 til hjemmelaget. Neste mulighet er mot Brann neste lørdag. Det er allerede solgt over 4000 billetter til lørdagskampen. Det blir også FANZONE+ utenfor Briskeby før kampstart.