Tap for rekruttene i Plankebyen

HamKam-rekruttene fikk en tøff kamp på bortebane mot Fredrikstad-rekruttene:

Fredrikstad 2 - HamKam 2  2-1 (2-0);

Fredrikstad stadion, 13. serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6

Scoringer: 1-0 Oscar Aga, straffe (22`), 2-0 Oscar Aga (44`), 2-1 Oliver Kjærgaard (89`).

Dommer: Sebastian Vegstein Mikalsen, Rygge IL

Gult kort: Elias Johnsson Solberg (FFK 2)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Alexander Nilsson - Arne Hopland Ødegård, Mads Orrhaug Larsen Marcus Bretten Eriksen 46), Iver Brodal - Fabian Lesiamito, Leo Haug Utkilen (Linus Odenrud 71), William Osnes-Ringen (Enok Naustdal 80), Oliver Kjærgaard, Jonas Rasen (Henrik Myklebust 65) - Emil Øverby, Olav Mengshoel (Aleksander Sulland 65).

-------------------------------

HamKam har mye ball i første omgang, og skaper den første store sjansen da Jonas Rasen prøver en Rasen-spesial fra hjørnet av sekstenmeteren. Skuddet går dessverre i stolpen denne gangen.

Hjemmelaget fra Fredrikstad er farlige på kontringer. Men det første målet får de på straffespark ved Oscar Aga. Rett før pause får Oscar Aga en ny sjanse og er sikker etter å ha tråklet seg gjennom Kamma-forsvaret.

Alexander NIlsson i Kamma-buret står en meget god kamp på Fredrikstad stadion og sørger for at Kamma fortsatt har mulighet til å få  med seg poeng fra oppgjøret da Oliver Kjærgaard reduserer med et minutt igjen av ordinær tid. Gjestene jakter en utlikning uten hell på de tre tilagte minuttene.