Slik skal vi avvikle VAR

Annonse:

Det jobbes, kamerater! Ikke la det være noe tvil om det. Det jobbes aktivt i HamKam for å avvikle VAR. Styreleder Ronny Pedersen kaster ikke fiskekaker eller tennisballer, men han kaster seg daglig inn i diskusjoner i det norske fotball-landskapet for å få de nøytrale og positive klubbene til å endre mening. 

Ryfylke- og Trondheim-hjemvendte Knut og Mehran møter styrelederen seint fredag kveld på Briskeby. Vi prater om et NFF/NTF som ikke har truffet med kommunikasjonen - som nå åpenbart prøver å rette opp feila fra torsdag. Om forståelsen for supporternes vrede og handlinger. Om et innstendig ønske om å la fiskekakene ligge i fiskediskene framover. Om en skepsis til at VARs skjebne skal forsegles på Tinget. Om et ønske om å bli bedre som klubb. Om et ønske og en invitasjon om og til dialog med supporterne våre. 

Denne er til dere. Til medlemmene, til supporterne, til de som virkelig er glad i HamKam og norsk fotball. Ikke nøl med å ta kontakt. La oss sammen jobbe aktivt for å avvikle VAR - på den riktige måten. Det kan hende det står om fire centimeter til slutt. 

God lytt! 

Annonse fra Eliteserien: