Olav Mengshoel forlenger

Tidligere i år skrev Olav Dobloug Mengshoel proffkontrakt med Kamma. Nå har han forlenget og blir mer og mer en del av a-laget.

Annonse:

Olav Mengshoel deltok på treninger med a-laget i vinter og imponerte nok til å få muligheten i treningskamp mot Gjøvik/Lyn. Der fortsatte han å imponere nok til å få proffkontrakt. Nå har han forlenget den kontrakten ytterligere.

- Olav har fortsatt og tatt steg de siste månedene. Har fått smake mer på seniorfotball utover sommeren og håndterer det på en veldig fin måte, forteller Jørgen Bjørn til hamkam.no.

Med forlengelsen inngår det enda flere treninger med a-laget og alt det innebærer av oppfølging.

- Nå skal han få enda litt tettere oppfølging fra A-lagsteamet så det blir helt supert. Så er det viktig at vi husker på at Olav fortsatt er veldig ung. Han må få tid og ro til å ta steg for steg og få rom til å feile. Vi gleder oss til å følge Olav videre, avslutter Bjørn.

Olav selv synes det er kult og er veldig takknemlig for muligheten han får i Kamma.

-Jeg synes det er kult å se at de (trenerteamet) legger merke til utviklingen min, og at innsatsen jeg legger ned blir sett. Jeg er veldig takknemlig for muligheten jeg får her, forteller en stolt Mengshoel til hamkam.no.

Den nye kontrakten strekker seg ut til sommeren 2027.

Annonse fra Eliteserien: