Nathan Flight forlenger

Nathan Flight forlenger sin kontrakt med HamKam Kvinner med ytterligere to sesonger.

Annonse:

HamKam Kvinner og Nathan Flight har i dag kommet til enighet om forlengelse av kontrakten. Skotten som snakker flytende norsk har hatt hovedansvaret de to seneste sesongene og kronet det nylig med en opprykk til 1. divisjon. 
 

Nathan Flight er glad for å fortsette karrieren på Hamar for de grønne og hvite jentene.
 

- Jeg er veldig glad for å ha signert en ny kontrakt i HamKam. Jeg stortrives i Hamar og i jobben min og gleder meg veldig å bygge videre på jobben vi har gjort allerede, innleder hovedtreneren før han fortsetter.

- Førstedivisjon er riktig steg for HamKam og vi gleder oss allerede til å konkurrere med noen av toppklubbene i Norge. Klubben har gjort en strålende jobb med like muligheter de siste par årene, og den gode relasjonen med HamKam Herrer viser dette. 

Selv om jentene spilte sesongens siste seriekamp hjemme mot Bjørnevatn på søndag er ikke sesongen helt over enda.

- Selv om serien er over etter helgens kamp jobber vi for fullt både på sport og administrativt. Samtalene med spillerne er allerede godt i gang, avslutter Flight.

Fungerende daglig leder Karin Larsen gleder seg over å ha kommet til enighet med Nathan Flight:

- Vi er veldig tilfredse med å ha Nathan med videre. Han er dyktig og en kontinuitetsbærer for jentene. Når vi nå er oppe i toppfotballen for alvor, og skal løfte oss videre, ser vi på Nathan som rette mannen. Han er hardtarbeidende og dedikert, skryter Karin Larsen.

Annonse fra Eliteserien: