Mohamed Ofkir er klar for Kamma!

HamKam Fotball Elite, Vålerenga Fotball Elite og Mohamed Ofkir har i dag kommet til enighet om en låneavtale med opsjon for kjøp.

Annonse:

Mohamed Ofkir (27) ble klar for Kamma etter Eliteserie-oppgjøret mellom HamKam og Fredrikstad. Han er spilleklar mot Viking i vår neste kamp den 4. august, som også er dagen den hurtige angrepsspilleren fyller 28 år.

Kjøp billetter i HamKam-appen allerede nå!

Ofkir har tidligere spilt i Lillestrøm, Lokeren, Sandefjord, Sarpsborg 08, Vålerenga og nå sist på lån fra Vålerenga til Manisa FK. Med andre ord får vi inn en angriper med masse erfaring fra både Eliteserien og internasjonal fotball.

27-åringen gleder seg til å tre på seg den vakre grønnhvite drakta og sier dette om hvorfor han valgte Kamma foran andre Eliteserieklubber:

- Det som skjer i HamKam nå virker veldig spennende. Jeg har hatt mange gode samtaler med Jakob Michelsen og kjenner personer i klubben som har snakket veldig varmt om satsingen på Hamar, og jeg er helt sikker på at måten Jakob ønsker å spille fotball på vil passe mine ferdigheter, forteller Mohamed Ofkir til hamkam.no.

Da kampen var slutt hastet Ofkir og det medisinske teamet videre til medisinsk test. Da han var tilbake på Briskeby fortalte han om et år som har forsinket utviklingen hans.

- Det siste året føler jeg at utviklingen min har stoppet litt opp, det blir derfor spennende å se om jeg klarer å ta nye steg i nye omgivelser.

- Jeg er veldig glad i dag og har lenge ventet på at dette skulle komme på plass. Nå gleder jeg meg og håper vi når alle målene klubben har satt seg og gleder meg til å møte nye lagkamerater på treningen i morgen, avslutter Mohamed Ofkir.

Sjefspeider Jørgen Bjørn har sammen med det sportslige utvalget jobbet hardt for å sikre seg Mohamed som scoret hele 13 mål fra sin kantposisjon for Sandefjord under 2022-sesongen.

- Veldig deilig å få Ofkir på plass. En spiller vi har fulgt over tid og som vi har ønsket oss en stund. Ofkir gir oss en streng til å spille på hvor han kommer inn med x-faktor og et veldig fint toppnivå, innleder sjefsspeideren til hamkam.no.

Før han legger til at Mohamed Ofkir selv også har ytret sterke ønsker om å komme til Hamar og Kameratene.

- At Mohamed selv også har ytret et sterkt ønske om å komme til Hamar og HamKam fremfor andre muligheter er også et fint signal. Vi gleder oss til å bli kjent med Ofkir utover høsten, og ønsker å takke Joacim Jonsson og Vålerenga for en god dialog, avslutter Jørgen Bjørn.

Annonse fra Eliteserien: