Ledig stilling som hovedtrener U21

HamKam Fotball søker trener

Annonse:

Hamarkameratene ble stiftet 10 august i 1918 og er i dag Innlandets naturlige flaggskip. Arbeiderklubben fra Briskebyen har de siste 50 årene vært en del av norsk toppfotball og Kamma engasjerer langt utenfor Hamars grenser. I samspill med våre dyktige samarbeidsklubber og WANG Toppidrett skal vi forsøke å dyrke fram både enkeltspillere og lag som gjør at klubben, 11-kaffen, supporterne, Hamar og distriktet fortsatt er stolte av Kameratene fra Hamar. Eller som Briskebybanden synger: Ett liv – ett lag!

Utviklingsavdelingen i HamKam har de seneste årene hatt en rivende utvikling og er nå et viktig kompetansesenter for fotballen i Innlandet. For sesongen 2025 søker vi ny hovedtrener for U21. Vi ønsker oss en fremadstormende trener som har ambisjoner om å kunne nå langt innen treneryrket.

HamKam skal være gode på å utvikle trenere, ikke bare spillere. Derfor får trenere i utviklingsavdelingen tett oppfølging av klubbens trenerutvikler i hverdagen. Vi søker de som ønsker å bruke denne muligheten for sin egen utvikling, og å bli en del av et spennende, fremoverlent og dyktig team på Briskeby. 

Hovedtrener Gutter U21 (100%)

Treningsgruppen U21 har et tett samarbeid med A-laget. Kamphverdagen er Norsk-Tipping ligaen, NM og nasjonal serie. Arbeidsoppgavene til hovedtreneren vil være fordelt mellom skole (Wang toppidrett Hamar) og klubb (HamKam Fotball). 

Arbeidsoppgaver

- forberedelse og gjennomføring av økter med laget 
- evaluering/analyse av trening og kamp
- individuell tilrettelegging av spillernes treningshverdag
- samtaler med spillere

Kompetansekrav

UEFA A, men søkere med UEFA B-lisens kan vurderes.

Søknad med CV merkes med "Hovedtrener U21" og sendes til [email protected]

For mer informasjon og spørsmål om stillingene, ta kontakt med utviklingsansvarlig i HamKam Fotball Elte, Rolf Høgmo (+47 932 37 027, [email protected]). 

Søknadsfrist: 03. november 2024. 

Annonse fra Eliteserien: