Ledet lenge, men ikke lenge nok

(HamKam - KFUM 3-5): Kamma ledet både 2-0 og 3-2, men det holdt likevel ikke helt inn mot KFUM. Gjengen fra Ekebergsletta vant til slutt fortjent 5-3 i den siste kampen i første del av seriespillet.

Etter en tett og fin kamp mot Kåffa, måtte de hvite og grønne innse at gjestene var hakket bedre enn hjemmelaget. Men etter å ha vært foran med både ett og to mål, var skuffelsen noe større enn vanlig.

- I dag kunne vi ha vunnet og det irriterer meg litt, sier Pål som veldig sjelden er skuffet etter et tap.

- KFUM vant fortjent, men jeg mener vi kunne ha spilt bedre enn vi gjorde, oppsummerer Pål som likevel fant tilbake til sitt gode humør etter noen minutter i garderoben.

OFRER ALT
11 spillere gjorde en voksen jobb for hjemmelaget også denne gangen. Younes fikk sin tredje kamp mellom stengene, Kussai uten korsbånd fikk noen minutter på slutten av kampen og Yohannes gjorde som har fikk beskjed om og løp hver gang han var på banen. Foreløpig er det ikke avgjort hvor vår blide venn på topp skal løpe, men han løper.

Eliaz har lenge vært burvokter for Kamma, men i sin kombinerte keeper/spiss-rolle viste han at han er allsidig i møtet med Kåffa.

KANONER
Emilie hamret inn et par skikkelige susere før pause og viste at hun er en fin midtbanemotor, mens Rebecka løp mye på topp og enda mer på kanten. Morsomt.

Vår rutinerte kvintett - Andre, Andreas, Kim, Pål og Aleks leverte som vanlig en veldig god kamp, veldig lenge. Som resten av laget ble avslutningen på kampen litt tyngre også for denne gjengen, men det var ikke få antall meter disse spillerne la ned på Briskeby.

HamKams tropp mot Kåffa: Eliaz (1), Younes, Kim, Andre, Andreas, Pål, Emilie (2), Aleksander, Kussai, Rebecka og Yohannes.