KIWI-Proffskole godt i gang for jentene!

Mandag 7.oktober var endelig KIWI-Proffskole for jenter i gang på Briskeby. 27 motiverte og læringsvillige jenter har hatt en god start den første dagen.

Annonse:

Profesjonelt preg for ungjentene

HamKam har de senere årene kunnet tilby Kamma Proff, en fotballskole for ambisiøse spillere som ønsker faglig påfyll og som har en drøm om å komme så langt de kan i fotball - for både jenter og gutter. I tre dager skal deltagerne leve som profesjonelle fotballspillere på Briskeby, sammen med oss i HamKam.

Det blir topp treninger og med analyse av eget spill, slik lagene i Eliteserien og Toppserien gjør det. Det blir også praktiske og teoretiske økter med fokus på fysisk- og mental trening, hvordan man kan kombinere skole og fotball, og vi får besøk av J19-landslagstrener Lena Tyriberget på onsdag. Hun skal lede økta og ha ansvar for den faglige delen. HamKam stiller med høyt kvalifiserte trenere, i tillegg til Lena og Leif Nordli (sportssjef Wang Hamar), som alle vet hva som kreves for å utøve fotball som toppidrett.

Hver økt vil ha et stort trenerteam bestående av en hovedtrener, to assistenttrenere og keepertrener. Og som om dette ikke var nok, deltar 5-6 spillere fra kvinnelaget opp som spillerutviklere i oppfølgingen av deltakerne.

I tillegg til at det fotballfaglige er ivaretatt, får spillerne også servert varm lunsj. Her fra partner La Perla på Storhamar
I tillegg til at det fotballfaglige er ivaretatt, får spillerne også servert varm lunsj. Her fra partner La Perla på Storhamar

Slik så oppstartsdagen ut for alle involverte:

0800 - frokost i klubbhuset - levert av KIWI

0845 - gjennomgang av økt 1

0900 - Økt 1 med tema spille gjennom ledd

1045 - Info fra WANG Toppidrett Hamar v/rektor Eskil Ervik - om hele mennesket i deres utviklingsveg, sammen med klubb. Skole- og fotballfaglig utvikling, tilpasset for den enkelte utøver.

1115 - varm lunsj levert av La Perla Hamar

1200 - utviklingssamtaler

1300 - gjennomgang av økt 2

1315 - Økt 2 med tema 1.angriper & 1.forsvarer

1515 - Utarbeidelse av egne utviklingsplaner

1545 - hjemreise

1900 - kveldsmat for de som overnatter (KIWI RIDABU)

Spillerne får et helt sett med Proff-tøy fra Puma. Her fra mandagens fysiologiske prep til økt 2
Spillerne får et helt sett med Proff-tøy fra Puma. Her fra mandagens fysiologiske prep til økt 2

HamKam er stolte av dette produktet generelt, og spesielt at jentene gis like muligheter til å kjenne på profftilværelsen, som gutta.

Onsdag er proffskolen for jentene over, og da er det guttas tur.

Annonse fra Eliteserien: