HamKam Kvinner ender sesongen med 1.plass og ett poeng i siste kamp

HamKam Kvinner tok i mot Bjørnevatn i sesongens siste seriekamp søndag. Gjestene fra Bjørnevatn hang i stroppene gjennom hele kampen, men klarte allikevel å få med seg ett poeng hjem til Kirkenes.

HamKam Kvinner - Bjørnevatn: 2 - 2(1 - 0)

18.serierunde 2.div Kvinner, avd. 2, 13.oktober 2024

Dommer: Jesper V. Abrahamsen (Farsund & Lista Idrettsklubb)

Gult kort:

Mål: 1-0 Madde Dahlstrøm 20', 1-1 Emma Sofie Nyfelt (Bjørnevatn 57'), 2-1 Mariela Bingen 69', 2-2 Eirin Kalliainen 70'

HamKams lag: Vendela Bakke – Ina Andreassen (Tiril Grave 57'), Amalie Taraldsen, Sigrid Wolla, Marie Nordbye - Linnea Moen, Sara Bræk, Sara Berntsen (Mariela Bingen 57') - Julie Heggelund (Mari Indrebø 67'), Madelen Dahlstrøm, Selma Bakke (Melina Hanssen 83')

HamKam tar eierskapet i kampen fra start av. Flere gode angrep, men Bjørnevatn kjemper godt i og rundt boksen. Noen angrep fører til corner, men også her klarer de gule å være først på ball. Det er Linnea Moen som får Kammas største mulighet i det 13.minutt, men skuddet går like utenfor. To minutter senere prøver Bræk seg med et skudd, men keeper får såvidt vippet den over tverrliggeren.

Men den forløsende scoringen skulle komme i det 21.spilleminutt. Innlegg fra Berntsen ute til høyre finner Bræk i boksen. Hun bryster den ned til Madde Dahlstrøm, som setter den kontrollert og kontant ned i lengste. Dermed 1-0 til HamKam.

Kamma fortsetter å opprettholde momentum, med flere tilløp til sjanser. Flere av dem etter innlegg, men siktet er ikke helt finstilt. Dermed går lagene til pause på 1-0 til hjemmelaget.

Etter hvilen fortsetter kampbildet fra førsteomgang. Allikevel klarer Bjørnevatn å utligne etter 56 spilte minutter. En kontring ender med corner. Denne slås inn, forlenges på bakre og der er det en gul spiller som toucher ball over mållinja, og 1-1 på Briskeby.

I det 69.spilleminutt øker Kamma igjen ledelsen. God jobb på andreballer resulterer i at Mariela Bingen får ballen på utsiden av 16-meteren. Med venstre curler hun ballen i perfekt bue over keeperen. 2-1.

Men en feil i HamKam skjer at Bjørnevatn kommer alene med keeper. Så i det 70.spilleminutt står det 2-2 på Briskeby.

Angrepstrykket hos de grønnhvite vedvarer til kampens slutt, men det blir ikke flere scoringer i sesongavslutningen.

Dermed ender kampen med 2-2, og vi takker Bjørnevatn for kampen.

Vi takker også alle frivillige, samarbeidsklubber, partnere, publikum og alle årets motstandere for i år.

Nå fortsetter arbeidet inn mot nytt år, ny sesong og nytt nivå.