Gihlemoens Varetransport på strømpene

Gihlemoens Varetransport og HamKam inngår større kameratskap.

Annonse:

De kom inn i klubben som et friskt pust, og nå går Tor Gihlemoen og Gihlemoens Varetransport for strømpene.

- Nå som vi fikk muligheten til å pryde strømpene til A-lag herrer, G19 og damelaget var det naturlig for oss å utvide samarbeidet. Vi elsker HamKam og har hatt et godt samarbeid over en periode nå, og ikke minst et felles verdisyn innenfor en rekke områder.

- Vi er opptatt av at alle skal ha like muligheter, og vi synes det er givende å kunne bidra til klubbens satsning på kvinnefotballen. Gjennom dette bidraget legger vi til rette slik at flere kvinner kan satse på lik linje med menn, sier daglig leder i Gihlemoens Varetransport, Tor Gihlemoen.

I tillegg til daglig varetransport mellom Oslo, Hamar og Gudbrandsdalen, tar Gihlemoen på seg oppdrag som krever større redskaper. De utfører jobber som graveoppdrag, snøbrøyting, strøing, frakt av masser og skraping av grusveier. 

Trenger du varetransport eller hjelp til noe av det over? Kontakt Gihlemoens Varetransport HER eller på tlf nr: 913 46 865.

- Vi jobber ut fra en ambisjon om at vi skal være én klubb, og ha én drakt i tiden fremover.

— Mehran Amundsen-Ansari
Kommersiell leder Mehran Amundsen-Ansari er storfornøyd med å ha Gihlemoens Varetransport på strømpene;

- Vi jobber ut fra en ambisjon om at vi skal være én klubb, og ha én drakt i tiden fremover. Det vil si at de partnerne som synliggjøres på herrenes kamptøy også skal gjøre det på kvinnenes. Derfor er det svært gledelig at Gihlemoens Varetransport ønsker å være med på denne satsingen. 

Drakta nærmer seg komplett og nå mangler vi bare en partner som skal være på ryggen til A-lag herrer. 

Annonse fra Eliteserien: