G19 ute av NM

Etter en god start og ledelse endte det med nederlag for G19 under årets NM:

HamKam G19 - Lørenskog G19 2-3 (1-2);

Briskeby, NM G19 2. runde

Scoringer: 1-0 Linus Odenrud (14`), 1-1 Nicholas Preben Gjesdahl (24`), 1-2 Nicholas Preben Gjesdahl (45`), 2-2 Alan Cole (88`), 2-3 Davide Gava-Clausen (90`).

Dommer: Henrik Berg Førde, Jørstadmoen SK

Gult kort: Enok Naustdal (HamKam G19), Ardian Arber Kazimi, Cornelius Sørum Wie, Davide Gava-Clausen (Lørenskog G19)

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (4-3-3); Kasper Nordhagen - Henrik Myklebust (Marcus Søberg 80), Iver Brodal, Thorbjørn Kristiansen, Ravn Loe - Simen Brenden (Markus Østerud 80), Enok Naustdal (Oskar Stenberg Øien 46), William Osnes-Ringen - Linus Odenrud (Emil Øverby 46), Alan Cole, Fabian Lesiamito.

---------------------------------

HamKams juniorer startet kampen godt og presset Lørenskog til å gjøre feil på feil. Til slutt satt ballen i nettet fullt fortjent da Linus Odenrud er våken på en retur og pirket ballen over streken.

Hjemmelaget var kun et stangskudd unna en fortjent 2-0-ledelse da Lørenskog kontrer inn 1-1-utlikninga.

Rett før pause får hjemmelaget en kalddusj da de blå- og rødkledde igjen setter ballen i nettet bak Petter Holmen Nilssen.

Andre omgang ble stortsett spill mot Lørenskog-målet, men et kompakt og godt Lørenskog-forsvar gjorde det vrient for hjemmelaget å presse frem en utlikning. To minutter før ordinær tid satt den endelig da Emil Øverby får fri bane på høyresiden, triller ballen inn til Alan Cole som vinner sin duell og banker ballen i nettaket.

Kun sekunder senere kom Lørenskog på nok en overgang og pirket inn en ny ledelse før folk hadde rukket å sette seg på setene sine igjen.

Nok en gang måtte hjemmelaget jakte scoring. Denne gangen uten hell, og bortelaget fra Lørenskog kunne reise hjem med avansement til 3. runde i bagen.