G19 med seier etter sommerpausen

Mandag ettermiddag sikret Kammas unggutter seg seieren i høstsesongens første kamp. Linus Odenrud (bildet) spilte en god kamp og fikk æren av å sette kampens siste scoring på lekkert vis:

HamKam G19 - Kongsvinger G19 3-1 (1-1);

Briskeby,  Interkrets A - Serierunde 1

Scoringer: 0-1 Odin Høiland (6`), 1-1 Emil Øverby (26`), 2-1 Alan Cole (65`), 3-1 Linus Odenrud (73`).

Dommer: Markus Rotvold Hammarstrøm, Nordre Land IL

Gult kort: Marcus Bretten Eriksen, Markus Østerud (HamKam G19), Aron Wilhelmsen (KIL G19)

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (3-4-3); Kasper Nordhagen - Iver Brodal, Marcus Bretten Eriksen (Mads Orrhaug Larsen 46), Marcus Søberg - Fabian Lesiamito (Henrik Myklebust 46), Enok Naustdal (Simen Brenden 46), Leo Haug Utkilen (Markus Østerud 46), Ravn Loe - Olav Dobloug Mengshoel (Aleksander Sulland 46), Emil Øverby (Alan Cole 46), Linus Odenrud.

-------------------

Kongsvinger fikk en drømmestart på oppgjøret på Briskeby da Odin Høiland sendte gjestene i ledelsen etter en kontring.

Starten av Kammas første omgang var preget av mye slurv og feilpasninger. Hjemmelaget spilte seg opp underveis i første omgangen. Med tjue minutter igjen av de første 45 minuttene satte Emil Øverby inn utlikningen med en god prestasjon hvor han til slutt satte ballen iskaldt i det lengte hjørnet.

Håkon Kristiansen gjorde hele seks planlagte bytter i pausen. To av innbytterne gjorde seg sentrale i det som ble ledermålet til hjemmelaget tjue minutter ut i omgang to. Aleksander Sulland gjør et fantastisk forarbeid da han til slutt spiller Alan Cole gjennom alene med keeper. Angriperen fra Raufoss er iskald og triller ballen i mål.

Linus Odenrud (bildet) spilte en god kamp på Briskeby mandag formiddag og fikk sin belønning drøye kvarteret før slutt. Først sniker han seg gjennom to forsvarsspillere før han runder keeper og triller ballen i det åpne målet, flott gjort av totningen.

3-1 ble også sluttresultatet i det som er en utsatt seriekamp i Interkrets A. Nå venter det flere fine oppgjør både i Norsk Tipping-ligaen, Interkrets A og Nasjonal G19 for vårt juniorlag.