Festfotball i Sarpsborg for Kameratene

Gutta og BriskebyBanden fikk mye å juble for etter en strålende 7-1-seier over Sarpsborg 08 på Bortebane:

Sarpsborg 08 - HamKam 1-7 (0-5);

Sarpsborg stadion, 8. serierunde av Eliteserien 2024

Scoringer: 0-1 Kristian Lønstad Onsrud (4`), 0-2 John Olav Norheim (18`), 0-3 Vidar Ari Jónsson (24`), 0-4 Kristian Lønstad Onsrud (28`), 0-5 Gard Simenstad (39`), 1-5 Pawel Chrupalla (65`), 1-6 Henrik Udahl (76`), 1-7 Pål Alexander Kirkevold (87`).

Dommer: Marius Hansen Grøtta, Malmefjorden IL

Gult kort: Arnau Casas Arcas, Aimar Hazar Sher (Sarpsborg 08), William Kurtovic (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg - Luc Mares, Fredrik Sjølstad (Brynjar Ingi Bjarnason 46), John Olav Norheim - Vidar Ari Jónsson, Gard Simenstad, William Kurtovic (Arne Hopland Ødegård 60), Kristian Lønstad Onsrud (Oliver Kjærgaard 60), Vegard Kongsro - Henrik Udahl (Julian Gonstad 79), Niklas Ødegård (Pål Alexander Kirkevold 60).

----------------------

En ny forrykende start ble servert til de tilreisende supporterne da Kristian Lønstad Onsrud smeller inn 1-0-ledelse allerede etter fire spilleminutter. Etter 18 minutter dobler John Olav Norheim ledelsen med sin gode venstrefot.

Så kommer det to raske scoringer for bortelaget. Først slår Vidar Ari Jónsson et godt innlegg som finner hele veien til nettmaskene før Kristian Lønstad Onsrud banker inn sitt andre for dagen.

Gjestene ga seg ikke før det sto fem i målprotokollen. Gard Simenstad viser nok en gang sin presise høyrefot da han bredsider ballen i det lengste hjørnet etter et godt Kamma-angrep.

HamKam vinner også 2. omgang. Men må se RBK-innleide Pawel Chrupalla bredside inn en redusering med sin presise venstrefot halvveis inn i omgangen.

De grønnkledde lot seg ikke skremme og sto godt i mot. Kvarteret før slutt får endelig Henrik Udahl sin første scoring da Pål Alexander Kirkevold er sterk når han spiller Udahl alene med keeper. Eidsbeg-gutten var iskald da han avsluttet i det lengste hjørnet.

Like fortjent var det når Pål Alexander Kirkevold satte fart på siden og dro seg inn og avsluttet i det lengste hjørnet. Der skulle han virkelig ha sin scoring han også. Det hele ender med en fortjent 7-1-seier på Sarpsborg stadion.