Et fantastisk møte med Mosvik!

Utstillingsplassen Eiendom (UPL) inviterte Aleks, Pål og Kai til sin årlige utleierkonsert i fjor høst. Som takk for bidraget fra scenen, sendte UPL Gatelaget til noen fantastiske dager i Mosvik!

Annonse:

På vei opp til smellvakre Mosvika stoppet Kamma for å møte våre gode venner fra Ranheim til treningskamp på Extra Arena. 

Etter 60 gode fotballminutter og et utsøkt spekematmåltid, fortsatte gjengen fra Hamar ytterligere to timer i bil før de trillet inn til ei skikkelig perle i Saltvikhamn. 

Den selvutnevnte manageren for laget hadde reist opp dagen før med mat og fotballutsyr, og fra tirsdag kveld til fredag morgen fikset ledere og spiller alt det praktiske på egenhånd.

GOD FOTBALL PÅ GRESS
- Vi trente fotball på Mosvik stadion på naturgress både onsdag og torsdag formiddag. Onsdag ettermiddag tok et par strålende gubber fra et lokalt skytterlag imot oss på skytebanen, hvor vi kåret klubbmester i skyting på skiskytterblinker og leirduer, forteller Kai Kristiansen og legger til at mesteren skilte seg ut umiddelbart.

- Kaptein-Kim la seg ned ved skiskytterblinkene og startet det hele med fem blinker rett ned! Aldri har en konkurranse vært avgjort raskere.

Torsdag ettermiddag var det vannaktiviteter som stod på programmet og denne kvelden tok Rebecka, Daffy og Kaptein-Kim virkelig ansvar.

- De tok meg seg fiskestenger, en plastdunk - i veldig ambisiøs størrelse - til å ha all fisken i, snek seg inn i kledelige redningsvester og kastet loss i en halv-sliten robåt, forteller Kristiansen.

Mens alle andre forberedt seg til grilling av kjøtt, drømte trioen i båten om torsk, makrell og kanskje en stor-sei. Lite ante de at den ene åregaffelen snart skulle knekke og at strømmen skulle ta båten stadig lengre vekk fra uvitende medspillerne på land.

- Mange satt inn og spilte kort, mens andre fulgte OL på TV da Rebecka ringte og meldte om Titanic-tilstander i båten, antydning til storm i kastene og store, våte bølger som slo over ripa. Når vi andre kikket ut vinduet så vi riktignok knapt båten, men slo fast at både stormen og bølgene i verste fall var veldig lokale, smiler Kristiansen, som 45 minutter senere så havaristen ble tauet i land av naboer i båt som ble varslet og to redningsmenn på vannscooter, som begge kastet seg på vannet da mannskapet på fartøyet i havsnød hadde valgt å ringe både lagets manager og 113, men i motsatt rekkefølge.

- Det ble i alle fall en god historie, som også ble gjengitt i lokalpressen, ler manageren som ved opptelling torsdag kveld slo fast at alle 13 spillere og fire ledere var tørre, mette og kanskje aller viktigst, samtlige var på land.

Her er noen av oppsummeringen fra spillerne:

* En fantastisk tur med herlige mennesker. Et minne for livet (Rebecka).
* Hvilken stuga! Fikk se vannscooter med registreringsnummer 113. Kom på pallen i skyting. Perfekt (Jan Roger).
* Perfekt start med kamp mot Ranheim, selv om vi hadde tapt tror jeg ikke det hadde satt noen demper på turen. Rolige dager med akkurat passe mengde aktiviteter på et koselig sted, gjorde stemningen munter og avslappet. Vi har knyttet enda sterkere bånd som kamerater. Veldig gøy å dra på hyttetur med så masse kompiser (Aleks).
* Teambuilding (debutant og førstereisgutt Kenneth).
* Koselig og spennende å være i Mosvika, særlig med den fantastiske gjengen vi reiste med. Jeg gleder meg til det neste eventyret (Daffy).
* Fredfullt og vakkert (Robert).
* Historisk (Eliaz).
* Verdsatt (Andre).
* Perfekt lagbygging (Geir).

Disse spilte og vant 6-3 mot Ranheim: Eliaz, Kim, Kenneth (1), Andreas, Aleksander, Emilie (1), Dawiit (2), Daffi (1), Rebecka, Andre (1) og Pål.
På sidelinja under kampen og treningene: Tony og Kjell.

- Å reise på tur med denne gjengen er alltid spennende, slitsomt og ekstremt moro. Planen UPL og vi i HamKam la sammen fungerte perfekt, været var på vår siden under hele oppholdet og Mosvik og Saltvikhamn viste seg fra sin beste siden. På vegne av spillere og ledere vil vi sende et hjertelig tusen takk til hele UPL. Dere var med på å skape minner for livet for mange, avslutter Kai Kristiansen.

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: