Debutantenes flotte møte med Gatelagene

(HamKam - Fram Larvik 2-11): Kamma stilte med hele tre debutanter da Fram Larvik gjestet Briskeby, og alle tre fikk et tøft, kult og ærlig møte med Gatelagshverdagen.

Annonse:

Sokrates, Lukasz og Adam har vært med på treninger den siste måneden, men ikke spilt noen kamp før Fram kom på besøk. Og trioen bidro på en veldig fin måte.

Sokrates har funnet sin plass mellom stengene og leverte noen strålende redninger i løpet av 60 svært travle minutter.

TAKLINGSVILLIG
Lukasz innrømte før kampen at han var litt nervøs, men valgte å stupe inn -
bokstavelig talt - i alle utfordringer og dueller. Det er svært lenge siden det har blitt skli-taklet mer på Briskeby.

Adam på midten fordelte ballene og kreftene på en klok måte og kronet debuten med å sette inne Kammas første mål.

KEEPER SOM SPISS
Hjemmelagets andre scoring ble satt inn av Younes, som normalt vokter målet, men som denne gangen måtte teste livet som spiss.

Elias, som også trives best mellom stengene, ga Sokrates muligheten til å stå hele kampen mot Fram og løp til lungene hans så ut som to vrengte baklommer. Alt for laget og alt for at lagkameraten skulle få en god debut som Kamma-spiller.

ALT FOR KAMMA
Aleks, som egentlig var opptatt med matlaging til A-laget, rakk en drøy omgang før han måtte haste videre til en planlagt tannlegetime, mens en ryggskadet Andre forsøkte å trosse ryggsmertene før pause, men tok telling og måtte gi seg midtveis.

Heldigvis var Kim, Rebecka, Pål, Johannes og Mats alle friske og til dels raske gjennom hele kampen. 

Uansett forutsetninger, småskader, tannlegetimer og debut-nerver, leverte Kamma så godt laget maktet denne onsdagen og stemningen i garderoben og rundt matbordet var upåklagelig.

FRAM VAR BEST
Hva så med gjestene?

Kjekke gutter i fine drakter, som i tillegg var et par hakk bedre enn hjemmelaget.

Joda, det var nok en fin dag for fotball!

Disse spilte i verdens vakreste hjemmedrakt: Sokrates, Kim, Lukasz, Aleks, Mats, Andre, Eliaz, Adam (1), Johannes, Pål, Rebecka og Younes (1).

NB! Takk også til publikum, som både satte tilskuerrekord for året og lagde masse, positiv fotballglede fra tilskuerplass.

Trener-Kai

 

Annonse fra Eliteserien: