Advokatfirmaet Alver er kamerater

Annonse:

Advokatfirmaet Alver AS finner du på Gjøvik og Lillehammer. De har også møtelokaler i Moelv. Deres visjon er å være en medspiller for kundene sine og yte dem faglig solide tjenester, basert på bransjekunnskap og inngående forretningsforståelse.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med både Ham Kam og klubbens øvrige samarbeidspartnere

— Richard Søfteland Jensen, advokat og partner
- Vi i Advokatfirmaet Alver er veldig glade for å ha blitt Kamerat med HamKam. Som næringsdrivende i Innlandet er vi opptatt av å bidra til idrettsaktiviteter i vårt lokalmiljø. Vi mener at idretten gir svært viktige bidrag til å utvikle gode lokalsamfunn med et trygge og meningsfulle fritidstilbud for barn og unge, og at idretten også spiller en sentral rolle når det kommer til å opprettholde og utvikle lokalt næringsliv, ikke minst ved å skape gode relasjoner mellom næringsdrivende, sier advokat og partner Richard Søfteland Jensen.

Kommersiell leder i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari deler Jensens betraktning og er meget fornøyd med å ha en ny partner med på laget.

- HamKam er og skal være en viktig aktør i lokalsamfunnet, både for barn, unge og næringslivet. Vi skal være et møtepunkt og et ledd i nettverksbyggingen mellom lokale og nasjonale aktører i næringslivet. Vi er veldig glade for at Advokatfirmaet Alver blir nå en del av Kamerat-laget, og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen, avslutter klubbens kommersielle leder.

www.alver.as
www.alver.as

 

Annonse fra Eliteserien: