Etter 13 strake tap mot Tromsø IL ble det ett poeng og et sjansefattig oppgjør på Briskeby søndag kveld.

Gult kort: Moses Mawa (HamKam), Lasse Nordås, Felix Winther og Tobias Guddal (TIL)

Rødt kort: Fredrik Sjølstad, 69 min. (HamKam)

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg - Luc Mares, Fredrik Sjølstad, John Olav Norheim - Vidar Ari Jónsson, Gard Simenstad (Tore André Sørås 77), William Kurtovic, Niklas Ødegård (Kristian Lønstad Onsrud 46), Vegard Kongsro - Henrik Udahl (Pål Alexander Kirkevold 77), Moses Mawa (Snorre Strand Nilsen 71).

--------------------------------

De 4406 fremmøtte fikk servert et jevnt oppgjør med masse dueller og kriging. Begge lagene sto godt mot hverandre, så det ble ikke mange sjanser å skrive hjem om.

Halvveis ut i første omgang scoret Lasse Nordås etter et innlegg fra venstre. Assistentdommeren var kjapt oppe med flagget og målet ble annullert.

I starten av andre omgang fikk Tromsø en sjanse tidlig etter å ha vunnet ballen høyt. Alene med Marcus Sandberg bommer først Lasse Nordås, etter en god redning av vår sisteskanse, før Fredrik Sjølstad på heltemodig vis klarer å blokkere skudd nummer to.

Tjue minutter før slutt tildeles Fredrik Sjølstad det røde kortet, etter å ha hindret Lasse Nordås som bakerste mann med en hel banehalvdel igjen å løpe på.

Luc Mares fikk muligheten på et skudd kun minutter senere. Skuddet er hardt, men Jacob Haugaard i TIL-buret har god kontroll.

Lagene klarer ikke skape noen flere sjanser og kampen ebber ut i 0-0 og ett poeng til begge lag.