Vendela Bakke – nå også Jordbærpike

Den solide sisteskansen ble signert permanent i sommer og har flytta til Hamar. Sammen med samarbeidspartner Jordbærpikene på CC legger vi til rette for utviklingsarbeid og nyttig arbeidserfaring for Vendela.

Annonse:

Vi tok turen innom Jordbærpikene på CC for å nyte en god lunsj torsdag formiddag, og for å ta en prat med Vendela selv, og hennes nye sjef, Terje Kristiansen Hammer. For hvordan er det egentlig å flytte fra toppidrettsgymnas i Bærum til en hverdag bestående av utviklings- og prestasjonsfokus på Briskeby, kombinert med arbeidstimer hos Jorbærpikene?

- Jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk. Terje og de andre har tatt meg svært godt i mot, og at jeg får tilpasset en arbeidsdag inn mot fotballsatsingen er supert. Det gjør at hverdagen totalt sett blir veldig bra, både her hos Jordbærpikene og i fotballsammenheng i HamKam.

HamKam er heldig å ha et bredt nettverk av solide bedrifter som samarbeidspartnere. Kommersiell leder i klubben, Mehran Ansari, jobber stadig med å utvide klubbens pool av Kamerater i bedriftene i området. Han er tydelig på at dette er viktige ressurser for klubben. Dette er også det soleklare inntrykket da vi snakker med sportsavdelingen:

- Summen av nettverket i klubben utgjør et svært bredt spekter av kompetanse tilgjengelig for oss som klubb i et samarbeid, og det gir muligheter til å finne synergier. Våre unge utøvere trenger arbeidserfaring og gjerne litt ekstra inntekt ved siden av fotballsatsing og studier. Det at vi kan tilby arbeidskraft av solide unge voksne utgjør en god kombinasjon, og er viktig i vår helhet. Spillerne hos oss har allerede vært igjennom en form for utvelgelsesprosess. De spillerne vi har, er selektert fordi de er over snittet i en prestasjonssetting, som også kan videreføres til arbeids- og næringslivet, mener sportssjef på kvinnesiden, Marius A. Overmo.

Daglig leder hos Jordbærpikene, Terje Kristiansen Hammer, virker å være svært fornøyd med sin nye ansatte.

- Vi ønsker de beste hos oss, og her har Vendela gjort et godt inntrykk. Kammas sisteskanse er vant til å håndtere ulike arbeidsoppgaver på bana, og hun har fått et godt grep om arbeidsoppgavene her også, avslutter en smilende daglig leder.

Annonse fra Eliteserien: