Udahl, Mawa og Ødegård senket KFUM

Sommerens treningskamp er ferdigspilt. Kampen mot KFUM på Briskeby endte med 3-2-seier:

HamKam - KFUM 3-2 (3-0);

Treningskamp på Briskeby

Scoringer: 1-0 Henrik Udahl (11`), 2-0 Moses Mawa (22`), 3-0 Niklas Ødegård (39`), 3-1 Theodor Haltvik (63`), 3-2 Remi André Svindland, straffe (83`).

Dommer: Ali Al-Hatam, Skreia IL

Gult kort: Brynjar Ingi Bjarnason (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg - Luc Mares, Fredrik Sjølstad (Brynjar Ingi Bjarnason 46), John Olav Norheim - Vidar Ari Jónsson, Gard Simenstad, Arne Hopland Ødegård (William Kurtovic 63), Niklas Ødegård (Julian Gonstad 70), Vegard Kongsro - Moses Mawa (Kristian Lønstad Onsrud 46), Henrik Udahl.

--------------------------

Det var duket for en målrik førsteomgang fra hjemmelaget under strålende sol på Hamar fredag ettermiddag KFUM Oslo gjestet kunstgresset på Briskeby.

Et effektivt Kamma-lag startet scoringsballet allerede elleve minutter ut i oppgjør, og det på en kontring i verdensklasse. Moses Mawa flikker Gard Simenstad fri på høyresiden ved midtbanestreken. Gjøvik-gutten spilte så igjen videre til Moses Mawa som hadde satt på turboen. Den hurtige angrepsspilleren finner sin spisskollega, Henrik Udahl som får all tid i verden da han bredsider inn ledelsen fra seksten meter.

Ti minutter senere skal Moses Mawa igjen få bruk for sin hurtighet da han lurer offside-fella til Kåffa og kommer alene med Emil Ødegård i Kåffa-buret. Oslo-gutten er iskald mot gamleklubben da han lobbet ballen iskald over keeperen og i garnet.

Seks minutter før pause ble Kamma tildelt frispark fra hjørnet av sekstenmeteren. I kjent stil skritter Gard Simenstad opp og lader skuddfoten som han har gjort ved flere anledninger tidligere denne sesongen. Denne ganger treffer han lavt i nærmeste hjørnet hvor Emil Ødegård gir en farlig retur. På returen forsøker en Kåffa-forsvarer å beine vekk ballen, treffer ryggen til en medspiller før ballen finner veien til Kammas Niklas Ødegård som får en enkel jobb med å sette ballen i åpent mål.

Det ble også pauseresultatet etter en jevn omgang hvor hjemmelaget skapte sjansene og scoret målene på effektivt vis.

I andre omgang blir det gjort flere bytter, flest hos bortelaget. Denne omgangen er det bortelaget som skaper sjansene og scorer målene.

Først er det Theodor Haltvik som bredsider inn omgangens første redusering etter et godt innlegg fra tidligere Kamma-spiller, Amin Nouri i det 63. spilleminutt.

Før Elverum-gutten, Remi André Svindland får muligheten fra krittmerket. Kåffas nummer seks er sikker på straffesparket og setter inn kampens siste redusering og sørger for at sluttresultatet blir 3-2 til hjemmelaget.