Sterk seier borte mot Ulfstind

Nydelig Kamma-helg. Etter at HamKam Kvinner sikret seg tre poeng borte mot Sogndal sørget rekruttlaget for å ta med seg alle tre poengene hjem fra Tromsø og Ulfstind.

Ulfstind - HamKam 2 1-4 (0-1);

TUIL Arena, 20. serierunden av Norsk Tipping-ligaen avd. 6

Scoringer: 0-1 Fabian Lesiamito (3`), 1-1 Thomas Johannes Isaksen (57`), 1-2 Enok Naustdal (59`), 1-3 Leo Haug Utkilen (62`), 1-4 Jonas Dobloug Rasen (86`).

Dommer: Tor-André Einebakken Nilsen, Furuflaten IL

Gult kort: Ola Kristoffersen, Johannes Valle (Ulfstind), Linus Odenrud (HamKam 2)

Rødt kort: Kasper Nordhagen, 70 min. (HamKam 2)

HamKam 3-4-3); Kasper Nordhagen - Mads Orrhaug Larsen, Kristoffer Ring Voldhagen, Sander Fonnås Phillips - Fabian Lesiamito (Ravn Loe 87), Enok Naustdal, Arne Hopland Ødegård, Jonas Rasen - William Osnes-Ringen (Linus Odenrud 87), Emil Øverby, Leo Haug Utkilen (Simen Brenden 76).

------------------

Etter en tung periode for Kamma-rekruttene skulle det endelig løsne borte mot Ulfstind. Allerede etter tre minutter åpnet Fabian Lesiamito scoringsballet ved å sette inn ledelsen. Unggutten drar seg innover og avslutter med venstrefoten. Den går via en rød forsvarer og finter ut Ulfsind-keeper, Gudmund Kongshavn og sprett inn til stor jubel for bortelaget.

Det ble også pauseresultatet.

Etter pause fikk Ulfstind en utlikning etter tolv minutter før Enok Naustdal igjen sendte grønnbuksene tilbake i ledelsen to minutter senere. Et godt skudd av Florø-gutten.

Leo Haug Utkilen fikk æren av å sette inn HamKams tredje scoring og doblet dermed ledelsen etter 62 minutter.

Med tjue minutter igjen på kampuret ble det drama på TUIL Arena. Kasper Nordhagen er uheldig og feller en Ulfstind-angriper like utenfor sekstenmeter-streken og får direkte marsjordre av dagens dommer. Uten keeper med på bortefølget er det midtstopper Mads Orrhaug Larsen som må ikle seg keeperhanskene de siste minuttene av oppgjøret.

Det klarte han med bravur og holdt nullen de minuttene han fikk beskytte nettmaskene.

I stedet for redusering til hjemmelaget så satte Jonas Dobloug Rasen spikeren i kista fire minutter før full tid.

Dermed kunne grønnbuksene reise fornøyde hjem med tre nye poeng i bagasjen.