Sjansefattig lokaloppgjør for Rekruttene

Det ble ikke produsert flust med målsjanser på Gjemselund mandag kveld. To effektive lag scoret på sjansene sine da KIL sine rekrutter vant 2-1.

Kongsvinger 2 - HamKam 2 2-1 (1-0);

Gjemselund, serierunde 11 av Norsk Tipping-ligaen avdeling 6

Scoringer: 1-0 Marius Øien Damhaug (41`), 1-1 Enok Naustdal (61`), 2-1 Marius Øien Damhaug (90`).

Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik-Lyn

Gult kort: Mapenda Mbow, Jon Sigurd Høiland (KIL 2)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Sander Østraat - Iver Brodal, Marcus Bretten Eriksen (Marcus Søberg 81), Thorbjørn Kristiansen - Fabian Lesiamito, Oskar Stenberg Øien (Aleksander Sulland 78), Enok Naustdal, Linus Odenrud (Simen Brenden 64), Ravn Loe - Emil Øverby, Alan Cole (Markus Østerud 64).

-------------------------

Det var duket for lokaloppgjør på Gjemselund mandag kveld. Det ble et oppgjør preget av godt forsvarsspill fra begge lag, hvor begge lag slet med å skape sjanser.

Med fire minutter igjen til pause velger en KIL-spiller å skyte fra langt hold. Skuddet er hardt, og ballen flakker på veien. Sander Østraat redder ballen, men Marius Øien Damhaug var våken på returen og fikk satt den forbi Sander som stormet ut for å redde returen, uten hell.

Da gikk lagene til pause på stillingen 1-0 til de rødkledde.

Andre omgangen ble lik den første hvor det var to lag som slet med å trenge seg gjennom et solid forsvar. Derfor fant Enok Naustdal ut at det var smart å prøve seg på et langskudd da han mottok ballen på tjuetre meter etter et hjørnespark. Ballen fant veien til nettmaskene og Kameratene kunne juble for utlikning.

Da det så ut som at kampen skulle ebbe ut et uavgjort resultat klarer hjemmelaget og overbefolke sekstenmeteren til grønnbuksene og Marius Øien Damhaug ble to-målscorer da han på elegant vis klarer å lobbe ballen inn i lengste hjørnet med tåa fra hjørnet av femmeteren.

Emil Øverby holder på å utlikne på kampens siste spark på ballen, men ballen blåser utenfor den lengste stolpen og til femmeter for Mande Sayouba i KIL-buret.