Mari Indrebø fra Viking klar for HamKam Kvinner

Den driblesterke og energiske spilleren Mari Indrebø har trent med kvinnelaget siden oppstarten etter ferien, og har vist fine ferdigheter. Nå bytter hun ut Rogaland med Hedmark og Viking med HamKam, og tar med seg 1.divisjonserfaring fra årets sesong inn i troppen.

Annonse:

Mari kommer fra Ryfylke i Rogaland, spilte sine første år for Suldal, men har de siste tre årene spilt for Viking og bidratt i deres veg til 1.divisjon. I årets sesong står hun oppført med 6 kamper og ett mål på vårt nest øverste nivå. Selv vil hun kombinere spill på Briskeby med studier i jus på Lillehammer.

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av opplegget og planen til klubben er profesjonell og spennende, og derfor noe jeg har lyst til å være en del av. Det blir bra å ta del i siste halvdel av sesongen med denne gjengen, sier Mari Fisketjøn Indrebø.

HamKam Kvinner har vært åpne på at de hele tiden er ute etter å balansere tropp, og tilknytte seg spillere av god kvalitet. Marius A. Overmo hadde følgende å medele om signeringen:

- Hun har gjort et solid inntrykk på trenerteamet siden oppstart i sommer, og sklidd fint inn i gruppa. I Mari får vi en dyktig ballspiller med solide dribleferdigheter. I tillegg har hun en god arbeidsmoral og en god evne til å jobbe inn igjen baller rundt seg. Det, og at hun har erfaring både i alder og i kraft av spill i 1.divisjon i år, mener vi at hun passer vår profil som hånd i hanske, avslutter sportssjefen.

Mari flytter nå til Hamar, og vil ikle seg drakt nummer 26 i grønt og hvitt.

Vi ønsker henne velkommen til HamKam, og gleder oss til å se henne i aksjon.

Annonse fra Eliteserien: