Marcus Sandberg forlenger med Kamma!

Fredag kveld signerte Marcus Sandberg en avtale som gjør at vår svenske burvokter forlenger kontrakten med ytterligere to sesonger.

Annonse:

HamKam Fotball Elite og Marcus Sandberg har i dag kommet til enighet om en kontrakt som sørger for at sisteskansen er Kamma-spiller i to sesonger til. Marcus kom til HamKam i forkant av 2023-sesongen og har gjort sakene sine bra i grønt & hvitt.

Sportssjef Jørgen Bjørn er glad for å sikre seg den solide sisteskansen for to nye sesonger på Briskeby.

- Først og fremst utrolig deilig å få signaturen til Marcus på plass. Marcus har vært strålende for oss både på og utenfor banen de to siste sesongene. Han er en av Eliteseriens aller beste målvakter og bringer en erfaring og et lederskap til bordet som er ekstremt viktig for oss, innleder sportssjefen før han legger til. 

- Signaturen til Marcus er også ett tydelig signal på prosjektet HamKam. En viktig profil både på og utenfor banen som vi nå får dra nytte av også de neste to sesongene. Jeg så det ektefølte gledesbrølet hans foran banden mot Lillestrøm. Gåsehud! Nå kan vi glede oss til flere Sandberg-brøl på Briskeby.

Hovedpersonen selv har på de to seneste sesongene til nå spilt 49 kamper for Kameratene og ser nå frem til å fortsette Kamma-karrieren og familielivet på Jessnes.

  • Jeg er veldig glad for at vi endelig har kommet overens. Jeg og familien trives veldig på Hamar og i HamKam, så vi er veldig fornøyde med at dette løste seg, forteller Sandberg før han legger til om sine drømmer for fremtiden: 

 

  • Håper vi som klubb kan fortsette å utvikle oss som vi har gjort de siste de seneste sesongene, og at jeg kan være med å bidra til det, forteller Marcus til hamkam.no fredag kveld.

 

Vi kommer tilbake med flere intervjuer på lørdag.

Annonse fra Eliteserien: