1600 - 900

Kammakvinnene med 5-1 over Grei

Det var duket for en fotballfest på Briskeby lørdag, da Grei kom på besøk. Toppkampen ender til slutt 5-1, til tross for sjanser for begge lag.

Briskeby, 2.serierunde i 2.divisjon Kvinner avdeling 2, 27. april 2024

Scoringer: 1-0 Julie Heggelund (3’), 2-0 Nathalir Rønquist Jørgensen (33’), 3-0 Madelen Dahlstrøm (39’, straffe), 3-1 Camilla Ose (45’), 4-1 Nathalie Rønquist Jørgensen (62’), 5-1 Melina Sofie Hanssen (74’)

Dommer: Jenny Hoel Lilleøren (FK Toten)

Gult kort: 59’ Koorush Ansari Movahed (trener), 90’ Amanda Renee Robinson

HamKam Kvinner;

Vendela Bakke - Ina Raaum Andreassen, Amalie Isabell Taraldsen, Sigrid Wolla, Marie Nordbye – Sara Bræk, Nathalie Rønquist Jørgensen (Maria Hagen 84’), Linnea Moen–Julie Heggelund (Melina Sofie Hanssen 67’), Madelen Dahlstrøm (Nora Tømte 89’) Sara Berntsen (Tirill Indregaard-Grave 84’).

Etter 2 minutter får Kamma corner. En god serve av Ina blir headet ut i returrommet hvor Julie tar sats og sender et skudd ned i hjørnet, utagbart for keeper. 1-0 og en god start for oss! Så bølget det litt fram og tilbake. Kamma prøvde å stå høyt og lyktes innimellom med det, uten at det endte opp i store sjanser. Grei hadde noen farlige tilløp på dødball, og traff også tverrliggeren ved et tilfelle. Så etter 33 minutter får Kamma frispark fra 23m. Sara Bræk og Nathalie står over ballen. Det ender med et vakkert og velplassert skudd oppe i vinkelen  og Kamma øker til 2-0. Det er Kamma som styrer kampen og etter 39 minutter blir Madelen helt unødvendig felt feilvendt inne i Greis 16m. Klar straffe til Kamma. Madelen tar straffen sjøl og sender keeper feil vei og vi leder 3-0! Etter dette falt intensiteten og vi stressa med ball. Vi lagde plutselig mange unødvendige frispark og Grei kom med i kampen. Dette resulterte i et frispark på hjørnet av 16m som Grei satte i korthjørnet, og da var det kamp igjen.

I andre omgang gikk Grei ut i hundre, prøvde å bygge på momentet de fikk med scoringen på overtid i første omgang, uten å skape noe. Vi kom oss gradvis inn i det igjen og etter 62 minutter kommer Nathalie seg fri, får en åpning og setter ballen nydelig opp i krysset for andre gang. 4-1 etter 62 minutter og det er i realiteten over. Vi fortsetter krigingen og løpingen og har full kontroll på det som skjer på bana. Vi produserer ikke all verden, men etter 74 minutter så setter Melina 5-1 på en retur, og jentene kan juble for en veldig fortjent seier mot en av kandidatene til opprykk fra vår avdeling.

Vi takker Grei, dommere og de ca 750 frammøtte for kampen. Vi ønsker herrene lykke til mot LSK i morgen.

Neste hjemmekamp for oss er lørdag 25. mai, da vi får besøk av Frigg. Vi håper å se dere der.