Jørgen Bjørn blir sportssjef

Siden sommeren 2023 har Jørgen Bjørn vært sjefsscout for Kamma. Nå blir han klubbens nye sportssjef.

Annonse:

Det har snart gått to sesonger hvor klubben har hatt ansatte som har delt på sportssjefs-jobben på Briskeby. For et drøyt år siden takket Jørgen Bjørn ja til å bli sjefsscout i klubben og har gradvis jobbet mer og mer i retning av stillingen han nå skal ta steget inn i. Jørgen Bjørn har nemlig sagt ja til å ta over som klubbens sportssjef med umiddelbar virkning.

Naturlig steg

Styreleder Ronny Pedersen er glad for at Jørgen takket ja til å bli klubbens nye sportssjef.

- Vi er veldig glade for at Jørgen vil ta et steg opp og tre inn i rollen som sportssjef hos oss. Vi har hatt som mål å styrke strukturen på sport slik at vi får en helhet rundt prosesser og kompetanse, innleder styrelederen før han legger til:

- Dette er et naturlig steg for oss som klubb. Med Jørgen får vi en som tenker moderne og som vil passe perfekt inn i rollen med tanke på hans personlige egenskaper. Dette blir bra, stråler Ronny Pedersen.

Lang dialog

Daglig leder Bent Svele ser også frem til at Jørgen tar steget opp i sportssjefsrollen.

- Vi er veldig fornøyde med jobben Jørgen har gjort som sjefsscout og ser frem til at han tar steget opp som sportssjef etter at vi som klubb har vært noen sesonger uten. Jeg setter stor pris på at Jørgen har takket ja til oppdraget, forteller Bent Svele til hamkam.no med et stort smil om munnen.

- Vi har vært i dialog angående sportssjefs-stillingen med Jørgen en god stund nå. Vi både tror og håper at Jørgen kommer til å prege fremtiden til HamKam. Denne stillingen er viktig for å fortsette og bygge klubb, forteller Bent spent.

Blir Hamarsing

Hovedpersonen selv er selvfølgelig spent og glad før han trer inn i sin nye rolle. På spørsmål om hvordan det blir å ta steget opp svarer Jørgen følgende.

- Det blir utrolig spennende. Jeg er stolt over å få muligheten og vil takke HamKam for tilliten de viser meg. Det har vært en overgangsperiode nå hvor jeg har gjort en del av disse oppgavene, så hverdagen ser ikke veldig annerledes ut, men jeg kommer til å gjøre hamarsing av meg, meddeler Jørgen på e-post fra Oslo. 

Vår strategi

Hovedtrener Jakob Michelsen har jobbet tett med Jørgen i en lengre periode. Nå kommer naturligvis det samarbeidet til å bli enda tettere.

- Det er et positivt og et naturlig skritt i vår strategi om klubbygging. Det var også vår tanke da han ble ansatt i fjor. Jørgen er kommet fint inn i organisasjonen, hvor jeg har et fint og tett samarbeid med Jørgen og gleder meg til videre samarbeid, innleder hovedtreneren vår.

- Jeg er sikker på at å ha med Jørgen videre så kan HamKam fortsette den veldig positive utviklingen klubben har vært inne i de siste sesongene, avslutter Jakob Michelsen.

Annonse fra Eliteserien: