Alan Cole

G17 var nære på mot SK Brann

Alan Cole (arkivbilde) var et konstant uromoment for det gjestende Brann-laget:

Annonse:

HamKam G17 - Brann G17 0-1 (0-0);
 

Gaalaasbana, OBOS Nasjonal G17 - 2. divisjon avd. A

Scoringer: 0-1Adam Rød el Jabri (74, Brann)

Gult kort: Andreas Brungot, Mikkel Gjerdalen og Henrik Aasen (HamKam), David Steinegger, Matteus Hoan Nguyen, Sondre Blumenfeldt Vindenes, Sander Sivertsen Aga, Borys Piotr Olszewski (Brann)

HamKam (4-2-3-1): Petter Holmen Nilssen - Ravn Loe, Marcus Bretten Eriksen (Henrik Aasen, 45), Jonas Chandee-Løken, Lukas Holter Busterud, Andreas Brungot, Mikkel Gjerdalen (Oliver Sundberg, 60), Sondre Storengen (Chris Nicolai Solberg Olsby, 65) Finlay Benjamin Olav Knox, Alan Cocoyo Cole, Martin Dobloug Rasen (Dijan Leo Haziri, 65).

------------------------------------

Etter en litt tung sesongstart var det en samlet kammagjeng som var klare for dyst på Gaalaasbana. Flotte rammer med et HamKam G14 lag som hadde slått VIF G14 5 - 3 kun en time før HamKam - Brann kampen. Standarden var satt av Vegard Skogheim og teamet!

Kampen starter i høyt tempo med mange dueller og kontringer til begge lag. Lagene jobbet med å skaffe seg overtaket i banespillet og matchet hverandre godt. Brann får etter hvert kontroll på banespillet og prøver å bryte gjennom et godt organisert Kammalag. Kamma har flere farlige kontringer og en god Alan Cole sørger for at Brann aldri er helt komfortable. Ingen av lagene klarer å skape de helt store sjansene og går til pause med 0-0. Gledelig var det at Marcus Bretten fikk sine første minutter fra start etter nesten 8mnd på sidelinjen med skade.

2.omg fortsatte i samme spor med flere nesten sjanser til begge lag. Det måtte en dødball til HamKam (!) for at det skulle bli scoring. HamKam får et frispark på Branns halvdel som dessverre skulle vise seg å lede til Branns scoring. Brann vinner den første duellen og får satt i gang en god kontring på et Kamma lag i ubalanse. 0-1 var et faktum.

De drøye 120 fremmøtte tilskuerne fikk se et HamKam lag som presset på for utligningen uten hell. Brann forsvarte inn ledelsen og tok med seg 3poeng hjem til Bergen.

Sondre Aune Mediås sa følgende etter kampen:

- Det er klart det er skuffende som assistent og dødballansvarlig å se at vi slipper inn på kontring etter at vi har frispark i ganske farlig posisjon. Vi er et meget godt dødball lag så her må jeg og spillerne som vanlig analysere egne prestasjoner. Slike scoringer skal vi unngå". Den ellers så sindige trønderen avsluttet intervjuet med "Det er veldig gledelig med en slik prestasjon etter en noe tung start på sesongen. Gutta har respondert fantastisk og stått samlet i motgang - det her kommer vi til å snu.

Annonse fra Eliteserien: