Fotballglede for 12-åringene

Vegard Skogheim og Knut Hagen var trenere for en fin gjeng med fotballglade 12-åringen denne helgen:

Annonse:

I helgen arrangerte HamKam eliteturnering for 12-åringer. HamKams utvalgte besto av spillere fra HamKam Yngres, Ottestad, Storhamar, Brøttum, Åsmarka, Moelven, Løten, Brumunddal og Ridabu.

Guttene med grønnbuksene spilte mot Molde (1-2), Kongsvinger (9-1), Bodø/Glimt (6-1) og kameratene fra KFUM (2-0). Fine resultater, men først og fremst retter vi fokus mot spillegleden, innsatsen, ferdighetene og samholdet til guttene.

- Fra første stund så vi at dette var noe de synes var morsomt og givende. Det å møte andre «topplag» gir oss en fin referanse både som spillere og trenere. Fra første spark på ballen lørdag morgen var gutta heltente. Det ble løpt mange meter. Taklingene satt like godt som skuddene som fant veien til nettmaskene. Det ble driblet, løpt, sentret og skutt gjennom hele helgen, og vi regner med at de som var med sovnet godt og slitne med et smil om fotball-munnen søndag kveld, uttaler Vegard Skogheim og Knut Hagen som var trenere for disse glade guttene.

- Hvis turneringen gir like mye inspirasjon som seire, vil vi anta at det er mange som har fått enda mer fotballglede og motivasjon til å trene godt og mye i tiden fremover, fortsetter trenerne.

Og de som måtte lure; det er en fin ettervekst blant de unge i og rundt Hamar-fotballen.

PS: Til samarbeidsklubbene og foreldrene; takk for lånet av noen fine og dedikerte gutter. Det var en sann glede å møte dem i helgen.

Annonse fra Eliteserien: