Flotte mål og gode angrep mot Elverum

De fremmøtte på Briskeby onsdags kveld fikk sett masse god angrepsfotball og gode mål:

HamKam - Elverum 11-0 (2-0);

Briskeby, treningskamp

Scoringer: 1-0 Henrik Udahl, straffe (17`), 2-0 Niklas Ødegård (37`), 3-0 Niklas Ødegård (51`), 4-0 Julian Gonstad (55`), 5-0 Jonas Rasen (69`), 6-0 Gard Simenstad (70`), 7-0 Pål Alexander Kirkevold (72`), 8-0 Kristian Lønstad Onsrud (81`), 9-0 Pål Alexander Kirkevold, straffe (83`), 10-0 Julian Gonstad (84`), 11-0 Pål Alexander Kirkevold (86`).

Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik/Lyn

Gult kort: Moses Mawa (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg (Alexander Nilsson 46) - John Olav Norheim (Halvor Rødølen Opsahl 46), Fredrik Sjølstad (Gard Simenstad 21), Brynjar Ingi Bjarnason (Luc Mares 46) - Snorre Strand Nilsen (Vegard Kongsro 46), Niklas Ødegård (William Osnes-Ringen 65), William Kurtovic (Tore André Sørås 46), Oliver Kjærgaard (Kristian Lønstad Onsrud 46), Vidar Ari Jónsson (Jonas Rasen 46) - Moses Mawa (Julian Gonstad 46), Henrik Udahl (Pål Alexander Kirkevold 46).

---------------------------

HamKam og Elverum satte i gang årets kampsesong på Briskeby. Sesongens første oppgjør på Briskeby ble en aldri så liten målfest mot våre venner fra Elverum.

Henrik Udahl startet ballet med sin straffescoring 17 minutter ut i kampen før Niklas Ødegård åpnet målkontoen i Kamma-drakt åtte minutter før pause på et hardt skudd fra 16-17 meter.

Etter 20 minutter gjorde HamKam et planlagt bytte da Fredrik Sjølstad som gjorde et gledelig comeback på banen da han fikk starte dagens kamp. Inn kom Gard Simenstad og erstattet midtstopper-bautaen.

I andre omgang byttet HamKam inn ni spillere før William Osnes-Ringen gjorde så alle 11 som startet kampen var byttet ut i det 65. spilleminutt.

Utover alle byttene ble de fremmøtte servert den ene praktscoringen etter den andre på Briskeby.

Niklas Ødegård headet inn 3-0 etter et smart innlegg fra Lønstad Onsrud seks minutter ut i omgangen. Så var det Julian Gonstad sin tur til å øke ledelsen på en retur fra Elverum-keeperen etter et hardt skudd fra Pål Alexander Kirkevold som ble reddet først.

5-0 ble scoret av Jonas Rasen etter litt klabb og babb før Gard Simenstad skulle score et av dagens vakreste mål. Gjøvik-gutten satte inn kampens sjette scoring på hel volley etter en vakker lobb over backlinja av en annen Gjøvik-gutt, Kristian Lønstad Onsrud.

Så skulle Pål Alexander Kirkevold tegne seg på scoringslisten for første gang i kveld med et hardt skudd med venstrefoten før Kristian Lønstad Onsrud også banket inn kampens åttende mål med sitt venstreben.

Sju minutter før slutt ble Kamma tildelt kampens andre straffespark. Denne gangen var Kirkevold sikker som banken. Julian Gonstad satte inn sitt andre mål på vakkert vis kun sekunder senere. Skreia-gutten mottar ballen ute på høyresiden før han drar seg innover og banker til med venstrefoten. Ballen skrur flott inn i lengste hjørnet.

Pål Alexander Kirkevold fikk æren av å avslutte scoringsballet når han satte inn 11-0 seks minutter før kampslutt.