Effektive Hønefoss ble for sterke

Hønefoss kom til Briskeby med 11 strake seiere. HJemmelaget ga dem god kamp, men effektive serieledere drar fortjent hjem med tre poeng:

HamKam 2 - Hønefoss 3-5 (1-1);

Briskeby, 12. serierunden av Norsk Tipping-ligaen avdeling 6

Scoringer: 0-1 Sander Ringberg (13`), 1-1 Emil Øverby (19`), 2-1 Brynjar Ingi Bjarnason (57`), 2-2 Oskar Elias Wang (64`), 2-3 Hugo Benjamin Svensson (69`), 2-4 Oskar Elias Wang (76`), 2-5 Ahmed el Amrani (86`), 3-5 Olav Dobloug Mengshoel (90`).

Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik-Lyn

Gult kort: Snorre Strand Nilsen (HamKam 2), Steffen Jenssen (Hønefoss BK).

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-4-3); Sander Østraat - Iver Brodal (Lars Brotangen 70), Sam Rogers (Brynjar Ingi Bjarnason 46), Thorbjørn Kristiansen - Snorre Strand Nilsen, Enok Naustdal (Alan Cole 84), William Osnes-Ringen, Fabian Lesiamito - Julian Gonstad, Pål Alexander Kirkevold (Olav Dobloug Mengshoel 70), Emil Øverby (Oskar Stenberg Øien 84).

-------------------------

Allerede tretti sekunder ut i oppgjøret er Kamma-rekruttene nære på å ta ledelsen da William Osnes-Ringen viser frem skuddfoten fra 22 meter. Ballen treffer dessverre for Oslo-gutten på oversiden av krysstanga og går ut til femmeter.

Hjemmelaget fortsatte å jakte scoring tidlig i omgangen, men det var serielederne fra Hønefoss som skulle finne nettmaskene først. Etter tretten minutter kontrer de svartkledde for dagen inn ledelsen med hurtigtoget Sander Ringberg. En god avslutning fant veien til nettmaskene via lengste stolpe.

Rekruttene toppscorer Emil Øverby fikk æren av å utlikne kun seks minutter senere da Julian Gonstad tråkler seg gjennom feltet og spiller Emil fri. Unggutten gjør ingen feil da han banker ballen i nettet med sin venstre fot.

Det var også beholdningen de første førtifem.

Brynjar Ingi Bjarnason kom inn i pausen og viste seg frem tidlig med et godt hodestøt da han headet inn et presist hjørnespark fra Osnes-Ringen og sendte hjemmelaget i ledelsen.

Så utliknet Oskar Elias Wang sju minutter senere før Hugo Benjamin Svensson satte inn en ny Hønefoss-ledelse kun minutter senere. Det gikk kjapt en periode da Oskar Elias Wang igjen fant nettmaskene og doblet ledelsen til gjestene foran femten besøkende bortesupportere.

Ahmed el Amrani scoret på langskudd på Briskeby under fjorårssesongen. Den bedriften skulle gjentas denne gangen da han banket inn et frispark fra tjue meter.

På overtid kontret hjemmelaget inn et trøstemål av unggutten Olav Mengshoel som signert sin første proffkontrakt i vinter.

Det ble også sluttresultatet på Briskeby og Hønefoss er dermed fortsatt ubeseiret med sine tolv seiere av tolv mulige.