- Dette er mye større enn fotball

HamKam er kameratskap. Kamerat-begrepet stammer fra 1500-tallet som en betegnelse på kampfelle. Vi i HamKam er alle kampfeller i kampen mot kreft. 

Annonse:

For første gang i historien kommer HamKam til å spille i rosa. Fargevalget på klubbens tredjedrakt er historisk, men langt ifra tilfeldig.

Kommersiell leder i HamKam Fotball, Mehran Amundsen-Ansari er stolt og beskriver viktigheten av å støtte Rosa sløyfe-aksjonen.

– Kreft angår oss alle. Alle kjenner en – ofte en pårørende – som har eller har hatt kreft. Det er viktig for oss å ta samfunnsansvar og vise solidaritet til alle de som på en eller annen måte er rammet av kreft. Dersom vi kan hjelpe med å få inn penger til forskning, eller hjelpe noen som allerede er i denne situasjonen, er det mye, mye større enn fotball. Og da er vi der vi skal være som kamerater.

Draktauksjon 

Disse spesielle og viktige draktene vil stå i klubbens historie for alltid. Nå kan du sikre deg et kampbrukt eksemplar og samtidig støtte en viktig sak.

- Vi kommer til å auksjonere bort spilledraktene til A-lag herrer og kvinner. Alle inntektene vil gå til Kreftforeningen, sier Amundsen-Ansari.

Draktene skal brukes i èn hjemmekamp av både herre- og kvinnelaget i oktober, som er Rosa sløyfe-måneden.

Les mer om Rosa Sløyfe-aksjonen HER.

Forhåndsbestill drakten nå

Det vil være mulig å bestille et eksemplar i HamKam-shopen allerede nå. Opplaget er begrenset, så her gjelder det å være rask dersom du ønsker å sikre deg denne unike tredjedrakten. Deler av overskuddet vil gå til Kreftforeningen. 

Bestill HER

OBOS, CC, Eidsiva, Sparebank1 Østlandet, Pepsi, Altibox, La Perla, KILDE, Autoplan, KIWI Ridabu

— DRAKTSPONSORER
Takker sponsorene

- Vi ønsker å takke alle våre draktsponsorer som ble med på dette prosjektet. Det gir drakten et flott utrykk med ensfargede logoer. De alle var enige i at dette er et flott tiltak, og det er vi veldig takknemlige for, avslutter Amundsen-Ansari.
 


Foto: Mina Kjørum

 

Annonse fra Eliteserien: