Alkoholservering på Briskeby

Det er nå klart at vi får servere alkohol på Briskeby. Det vil skje allerede mot Lillestrøm på lørdag.

Annonse:

Servering vil skje i kontrollerte former og i et eget avgrenset område inne på OBOS-tribunen. Dette vil være åpent for alle hjemmesupportere/nøytrale*, også for de som ikke har billett på denne tribunen. Billettkontroll vil skje i utganger til tribunen fra vrimlearealet.

Det vil være 18-årsgrense og ID-sjekk ved inngangen til dette lukkede området. Det vil ikke være tillatt å ta med alkohol ut på tribunen. Det er ikke 18-årsgrense på tribunen forøvrig, kun på lukket område hvor det serveres alkohol.

Kommersiell leder, Mehran Amundsen-Ansari er fornøyd med å kunne gi Hamars publikum en opplevelse man får på de større arenaene ute i Europa.

- Dette er noe vi har jobbet lenge med og nå er det vår tur til å gi våre publikummere noe ekstra og vi skal gjennomføre dette på best mulig vis.

Daglig leder, Bent Svele er fornøyd med å kunne utvide tilbudet til publikum, men er klokkeklar på at alkoholserveringen skal tas på alvorlig vis.

- Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby alkohol til de som ønsker en større pakke på kampdag, men det er viktig for oss å understreke at dette vil foregå i et lukket område, adskilt fra kamparenaen med et strengt vakthold. Vi har leid inn profesjonelle vektere fra Vaktsec med erfaring fra lignende arrangementer, sier han før han presiserer;

Ingen som ikke ønsker eller bør disponeres for alkohol skal være redde for det hos oss, avslutter Svele.

Dørene til OBOS-tribunen åpner kl.14.00, fire timer før kampstart. I dette tidsrommet vil det være mulig å kjøpe alkohol og snacks. Det vil bli musikk og fin atmosfære.

Billetter kjøper du i HamKam-appen eller HER


 

Annonse fra Eliteserien: