Adele Torvik og Linnea Camitz lånes ut

Overgangsvinduet er nå stengt. Linnea Camitz og Adele Torvik i HamKam Kvinner-troppen lånes ut til henholdsvis LSK Kvinner og Krokelvdalen ut sesongen.

Annonse:

HamKam Kvinner har også i dette vinduet endret litt i stallen. Mari Indrebø, Amalie Vik og Mariela Bingen er kommet inn, mens Indira Sundgot har forlatt Briskeby for denne gangen til fordel for ØHIL på en permanent overgang. Hun flyttet hjem igjen etter et drøyt halvår på Hamar.

Spilletid er alltids en faktor for en fotballspiller. Nå lånes både Adele og Linnea C ut for å få flere kampminutter resten av sesongen.

- Vi er opptatt av hver enkelt utøvers utvikling hos oss. En solid treningshverdag er viktig, men det er også spilletid. Der er konkurransen nå blitt så hard hos oss, at vi som klubb har et ansvar for å tenke spillernes beste, og har diskutert utlån for enkelte spillere. For Adele sin del, vil hun fortsatt ha treningshverdagen sin hos oss, men spille kamper for sin tidligere klubb Krokelvdalen rett i utkanten av Tromsø. Hun har allerede fått flere kamper, og har gjort sine saker godt. Linnea får nå mulighet til et opphold i LSK, hvor hun får spille kamper for divisjonskollega LSK 2 og trene noe med LSK A Kvinner. Felles for dem begge er at de fremover får spille mer kontinuerlig enn det vi har kunnet gi, og så kommer de tilbake med mer erfaring og får en bedre inngang til ny sesong. Det er vinn-vinn, forteller sportssjef Marius A. Overmo.

Etter 14 spilte serierunder har Adele Torvik har vært involvert i fire kamper for Kamma i årets sesong, og hun har spilt de siste to kampene for Krokelvdalen. Linnea Camitz på sin side har vært involvert i fem kamper i årets sesong, men har vært uheldig med skader og sykdom undervegs i sesongen. Nå skal de fortsette å kjempe om poeng i 2.divisjon, men i avdeling 3 hvor både Krokelvdalen og LSK 2 befinner seg.

HamKam ønsker jentene lykke til, og velkommen tilbake etter låneoppholdet.

Annonse fra Eliteserien: